• Najboljša cena
  • Sveže
Neewer 5x7ft/152x213cm Svetlo Sivi barvi, Poliester Lesene Ozadje Ozadje za Fotografiranje Studio Video Snemanje
zoom_in

Neewer 5x7ft/152x213cm Svetlo Sivi barvi, Poliester Lesene Ozadje Ozadje za Fotografiranje Studio Video Snemanje

€ 12.00 12.79

Od blaga
check V skladišču


OBVESTILO : spremenili Smo naš v Tujini skladišča, naše stranke EU lahko, da izdelek iz naše EU skladišča(Vključno Francija, Italija, Španija in Nemčija), vsi naši paketi bodo poslani v roku 1-3 delovnih dni, če ni problem, ampak za sledenje zamudo zaradi jet lag, zavedajte se, da ne.
Brezplačna Dostava
Neewer 5x7ft/152x213cm Svetlo Sivi barvi, 100% Poliester Lesene Ozadje Ozadje za Fotografiranje Studio Video Snemanje (Ozadje Samo!)
Z poliester materiala, tem kontekstu ne bo enostavno, da bi dobili gube.Debelejši od skupno ozadje papir, ki traja več za vašo uporabo.
Z velikostjo 5x7ft/152x213cm, je ozadje je idealen za oba predmeta in portrait fotograranje, kot so poroka, stranka, novorojenčki, otroci, in izdelek, fotografija.
Z uporabo serije high-tech digitalno oblikovanje in računalniško-tiskanje, omogoča fotografiranje učinek bolj resnično in bolj barvita.
V ozadje je lahka teža, zato je enostaven za shranjevanje in prevoz.
Enostavno odložite straightly ali naravno.
Specifikacija :
Material : poliester
Velikost : 5x7ft/152x213cm
Barva : Svetlo Siva
Funkcija : S poliester materiala, tem kontekstu ne bo enostavno, da bi dobili gube.Debelejši od skupno ozadje papir, ki traja več za vašo uporabo. Z velikostjo 5x7ft/152x213cm, je ozadje je idealen za oba predmeta in portrait fotograranje, kot so poroka, stranka, novorojenčki, otroci, in izdelek, fotografija. Z uporabo serije high-tech digitalno oblikovanje in računalniško-tiskanje, omogoča fotografiranje učinek bolj resnično in bolj barvita. V ozadje je lahka teža, zato je enostaven za shranjevanje in prevoz. Enostavno odložite straightly ali naravno. OPOMBA : ozadje SAMO!z dežniki, stroboskopske luči in luči stojala NISO vključeni!
1 x 5x7ft/152x213cm Svetlo Sivo Ozadje
OPOMBA : ozadje SAMO!z dežniki, stroboskopske luči in luči stojala NISO vključeni!

Številka Modela:
10087024
Paket:
Da,
Blagovna Znamka:
NEEWER
Slog:
Barva
Vrsta:
Iz Poliestra, Lesene Ozadje
Material:
Poliester

Izdelki v kategoriji..